در امان ماندن از انواع بيماري ها با خوردن يک حبه سير

ساخت وبلاگ


در <strong> امان</strong> و <strong> ماندن</strong> و از <strong> انواع</strong> و <strong> بيماري</strong> و ها با <strong> خوردن</strong> و يک حبه سير

خبرگزاري آريا – سير داراي خواص زيادي است که تاکنون هم صحبت هاي زيادي در مورد آن شده است. حال اگر روزانه يک حبه سير بخوريد اتفاقات خوبي در بدن شما مي افتد
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از عصر ايران، سير گياهي است علفي و دائمي که ساقه آن تا ارتفاع ۴۰ سانتيمتر نيز مي‌رسد. قسمت زير زميني آن متورم و مرکب از ۵ تا ۱۲ قطعه و محصور در غشاهاي نازک و ظريف برنگ خاکستري مايل به سفيد مي‌باشد. برگ‌هاي آن باريک و نواري شکل به رنگ سبز تيره و گل‌هاي آن کوچک و صورتي رنگ که به صورت يک چتر در انتهاي ساقه ظاهر مي‌شود.
سير و پياز رابطه‌اي نزديک با هم دارند. بطور کلي ۲ نوع سير وجود دارد.
۱٫ سير آمريکايي بنام Greole ناميده مي‌شود. اين نوع سير داراي پوست سفيد بوده و از انواع ديگر قوي تر است.
۲٫ سير تاهيتي که از بقيه درشت تر است و گاهي قطر آن به ۸ سانتيمتر مي‌رسد.
تاثير خوردن روزانه يک حبه سير بر قلب
سرطان، ديابت، بيماري آلزايمر، و بيماري هاي تنفسي همگي مي توانند براي انسان مرگبار باشند. اما براي تقريبا يک قرن است که يک بيماري در صدر فهرست دلايل مرگ و مير انسان قرار گرفته است.
به گزارش “ايزي هلث آپشنز”، بيماري قلبي، شامل حملات قلبي، سکته مغزي، و نارسايي احتقاني قلب هر ساله جان افراد بسيار زيادي را در سراسر جهان مي گيرد.
از اين رو، ده نوع يا بيشتر از داروهايي که براي درمان پرفشاري خون، گشاد شدن رگ هاي خوني، پيشگيري از لخته شدن خون، و به طور کلي پيشگيري از حمله قلبي يا سکته مغزي مرگبار استفاده مي شوند، چندان جاي شگفتي ندارد.
تغذيه نقشي کليدي در پيشگري از بيماري قلبي ايفا مي کند و يک ماده غذايي وجود دارد که استفاده از آن براي بهبود بيماري ها به گذشته هاي بسيار دور باز مي گردد.
مصريان باستان، يوناني ها، چيني ها، ژاپني ها و هندي ها از آن براي بهود زخم ها، افزايش استقامت بدن و آرامش معده استفاده مي کردند.
امروز، حداقل ۹۰۰ مطالعه فوايد سلامت مختلف اين ماده غذايي گياهي را تاييد کرده اند.
سير: ماده غذايي نجات بخش
در بسياري از دستورالعمل هاي غذايي در سراسر جهان سير از جايگاه ويژه اي به عنوان يکي از مواد تشکيل دهنده اصلي برخوردار است. سير از عطر و طعمي قوي و تند برخوردار است و مي تواند تقريبا عطر و طعم هر غذايي را بهبود ببخشد.
اين در شرايطي است که فوايد و خواص سلامت سير به واقع شگفت انگيز هستند. اخيرا، پژوهشگران تاييد کرده اند که سير توانايي نابودي ابرباکتري هاي مقاوم در برابر آنتي بيوتيک را دارد که سالانه جان افراد بسياري را مي گيرد.
مطالعات مختلف نشان داده اند که سير مي تواند به آرامش و گشاد شدن سرخرگ ها، پيشگيري از لخته شدن خون، بهبود گردش خون و کاهش کلسترول کمک کند. اما يک مشکل وجود دارد.
آليوم Allium، ماده فعال موجود در سير، به راحتي توسط دستگاه گوارش انسان شکسته نمي شود. اما سير کهنه مي تواند گزينه بهتري باشد زيرا جذب آن راحت‌تر صورت مي گيرد.
سير کهنه و کاهش خطر بيماري قلبي
عصاره سير کهنه که به نام کيوليک Kyolic نيز شناخته مي شود از سيري تهيه مي شود که عطر و طعم قوي و تند خود را از دست داده است.
هرچه سير کهنه‌تر باشد محتواي ترکيبي مبتني بر سولفور به نام اس-آليل سيستئين S-Allyl cysteine در آن بيشتر است که راحت‌تر توسط بدن انسان جذب مي شود و يک آنتي اکسيدان قوي نيز است که به پيشگيري از التهاب کمک کند.
مصرف سير کهنه به شکل کپسول مي تواند موثرتر از جويدن حبه هاي سير باشد و البته قورت دادن آن نيز راحت‌تر است.
حفظ سلامت سرخرگ ها
در يک مطالعه که توسط پژوهشگران موسسه پژوهشي زيست پزشکي لس آنجلس انجام شد، ۶۵ آتش نشان به دو گروه تقسيم شده و يک گروه دارونما و گروه ديگر عصاره سير کهنه همراه با کوآنزيم Q10 را دريافت کردند. پس از گذشت يک سال و انجام چکاپ هاي فصلي، به رغم سطوح بالاي استرس در زندگي يک آتش نشان، افرادي که مکمل سير کهنه دريافت کرده بودند کاهش متوسط در سفتي عروق و همچنين بهبود چشمگير عملکرد اندوتليال را نشان دادند. اندوتليوم ديواره داخلي رگ هاي خوني و قلب است و وظايفي مانند تصفيه سموم، پشتيباني از سيستم ايمني و حفظ سلامت کلي رگ هاي خوني را بر عهده دارد.
پيشگيري از تجمع پلاک
در يک مطالعه با حضور سوژه هايي مبتلا به سندرم متابوليک که در بازه سني ۴۰ تا ۷۵ سال بودند، به يک گروه روزانه و به مدت يک سال ۲,۴۰۰ ميلي گرم عصاره سير کهنه و گروه ديگر دارونما دريافتن کردند. گروهي که مکمل دريافت کرده بودند کاهش در انباشت پلاک سرخرگي نسبت به گروه ديگر را نشان دادند. همچنين، گروه دريافت کننده عصاره سير کهنه انباشت آرام‌تر پلاک نرم که به راحتي پاره شده و سرخرگ ها را مسدود مي کند را تجربه کردند.
کنترل فشار خون
به نظر مي رسد ترکيبي به نام اس-آليل سيستئين موجود در سير کهنه مي تواند توليد نيتريک اکسيد را بهبود مي بخشد که ماهيچه ها را شل مي کند، سرخرگ ها را گشاد کرده و از اين رو، فشار خون را کاهش مي دهد.
کاهش سطوح کلسترول
طي يک مطالعه، بيماران چاق که روزانه و براي شش هفته ۳,۶۰۰ ميلي گرم سير کهنه دريافت کرده بودند، کاهش کلسترول بد (LDL) و همچنين کاهش پروتئين واکنشي C که موجب التهاب مي شود را تجربه کردند.
چگونه سير بخوريم تا دهان مان بو نگيرد؟
اگر يک حبه کوچک سير را با وسيله اي مانند چوب خلال دندان، از چند جا سوراخ کنيم و آن را با يک ليوان آب قورت دهيم، دهان مان بوي بد نخواهد داد.
فقط حواس تان باشد که با آب فراوان بخوريد تا در گلويتان گير نکند. ضمناً اگر بيماري خاصي داريد، حتماً با پزشک تان مشورت کنيد.

The post در امان ماندن از انواع بيماري ها با خوردن يک حبه سير appeared first on دوستی ها، عکس بازیگران، فال روزانه، اخبار جنجالی، آموزش مسائل زناشویی.

کانال کانال تفریحی و سرگرمی فانکده فارس...
ما را در سایت کانال کانال تفریحی و سرگرمی فانکده فارس دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : فانکده فارس farsfun بازدید : 195 تاريخ : سه شنبه 4 دی 1397 ساعت: 17:03